ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιατροδικαστής για Τζωρτζίνα: «Τρίχες από την 9χρονη θα δείξουν κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Τι είπε για το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης

Ιατροδικαστής για Τζωρτζίνα: «Τρίχες από την 9χρονη θα δείξουν κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα Σάββατο, αναφέρθηκε στη χορήγηση κεταμίνης και το ενδεχόμενο εκταφής της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Ειδικότερα, ξεκαθάρισε πως η κεταμίνη που δίνεται στο νοσοκομείο, χορηγείται αρχικά σε έναν ζώντα οργανισμό, κάτι που αυτομάτως αναιρεί τον ισχυρισμό πως δόθηκε κατά την ανάνηψη της 9χρονης και δεύτερον η ποσότητα που χορηγήθηκε δεν είναι αποτέλεσμα ιατρονοσηλευτικής πράξης, αλλά πράξης ανθρωποκτονίας.

Ερωτηθείς γιατί δεν πήραν τρίχες από την Τζωρτζίνα όταν έγινε η εκταφή για το τάμπλετ, απάντησε πως η εκταφή στην παρούσα φάση αποτελεί μία πρόταση του ιατροδικαστή Μπουζιάνη και πρέπει να εγκριθεί από την ανακρίτρια, οπότε δεν είναι ακόμη βέβαιο πως θα συμβεί.

«Εάν η ανακρίτρια κρίνει πως με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να κλείσει η υπόθεση, τότε δεν χρειάζεται να γίνει εκταφή» δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης.

Επισήμανε πως η λήψη τριχών θα δείξει εάν είχε χορηγηθεί στο κορίτσι και άλλη τοξική ουσία αλλά και για πόσο καιρό, χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός πως η κεταμίνη χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα με στόχο τον θάνατό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, εξήγησε πως η ανάληψη τριχών μπορεί να δείξει την χορήγηση ουσιών έως και 6 μήνες πριν, εξαρτάται βέβαια και το μήκος της τρίχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.