ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ιεράπετρα – Εξαπάτηση ηλικιωμένων: Παρουσιάστηκαν ως γιατροί και ζητούσαν άμεσα την κατάθεση χρημάτων 

Οι απατεώνες προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από κατοίκους της περιοχή

Ιεράπετρα – Εξαπάτηση ηλικιωμένων: Παρουσιάστηκαν ως γιατροί και ζητούσαν άμεσα την κατάθεση χρημάτων 

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι οι απόπειρες απάτης και στην περιοχή της Ιεράπετρας από διάφορους επιτήδειους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν χρήματα από κατοίκους της περιοχής. 

Το πρωί της Δευτέρας μάλιστα σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία περιστατικά με το ένα μάλιστα να είχε επεισοδιακή κατάληξη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα σε μια ηλικιωμένη γυναίκα της περιοχής στην οποία οι άγνωστοι παρουσιάστηκαν ως γιατροί από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενημέρωσαν πως πολύ κοντινό συγγενικό της πρόσωπο είχε τραυματιστεί και βρισκόταν στο χειρουργείο, και ζητούσαν άμεσα την κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να προχωρήσει η επέμβαση.

Στο τηλεφώνημα οι δράστες ήταν τόσο πιεστικοί που έφτασαν στο σημείο να πουν πως αν δε γίνει γρήγορα η κατάθεση θα ακρωτηριαστεί το πόδι του τραυματία.

Χρήματα δεν κατατέθηκαν, όμως η γυναίκα μαζί με συγγενείς της πήγαν άμεσα στο Νοσοκομείο ζητώντας να δουν το συγγενή τους και να μάθουν σε τι κατάσταση βρίσκεται, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση που κατέληξε σε ένταση και λογομαχία μεταξύ των εμπλεκομένων συγγενών και προσωπικού αφού φυσικά στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε κανένας τραυματίας.

Τελικά το περιστατικό καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιεράπετρας και εκεί έγινε γνωστό πως άλλα δύο παρόμοια περιστατικά καταγγέλθηκαν τη σημερινή μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.