ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιεράπετρα: Μεταφράστρια και συγγραφέας η 47χρονη που καταπλακώθηκε από την κατολίσθηση

Το ελαφριά τραυματισμένο στο αριστερό του πόδι 9χρονο αγοράκι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ιεράπετρα: Μεταφράστρια και συγγραφέας η 47χρονη που καταπλακώθηκε από την κατολίσθηση

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο της 47χρονης από τη Σλοβενία, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Αγιά Φωτιά της Ιεράπετρας.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε ακαριαία, καθώς την ώρα που κοιμόταν όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε μαζί με τον σύζυγό της και των 9 ετών γιο της.

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει με τους πυροσβέστες και τους διασώστες να την εντοπίζουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της σε εμβρυακή στάση κάτι που δείχνει ότι δεν πρόλαβε ποτέ να αντιδράσει.

Η 47χρονη ήταν συγγραφέας και εκδότης πολιτισμού. Μετέφραζε άρθρα από τα ισπανικά και τα γαλλικά και ήταν μεταφράστρια φιλοσοφικών και θεολογικών βιβλίων από τα γαλλικά, τα οποία εκδόθηκαν από τον Εκδοτικό Οίκο Druzina, όπως αναφέρει το ekriti.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, στο διαδίκτυο, συνάδελφοι και φίλοι της, αναφέρουν ότι η 47χρονη έπασχε από καρκίνο και πως τελικά “τον καρκίνο πρόλαβε ο βράχος στην Αγιά Φωτιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.