ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιεράπετρα: Βαριές κατηγορίες για 26χρονο Πακιστανό που μέθυσε και ξυλοφόρτωσε 86χρονη 

Η γυναίκα κατάφερε να αμυνθεί προκαλώντας με τα χέρια της αμυχές στο πρόσωπό του

Ιεράπετρα: Βαριές κατηγορίες για 26χρονο Πακιστανό που μέθυσε και ξυλοφόρτωσε 86χρονη 

Ο 26χρονος Πακιστανός που μέθυσε και ξυλοκόπησε μια 86χρονη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας, θα παραμείνει με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου, στα κρατητήρια της Αστυνομίας στον Άγιο Νικόλαο ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Χωρίς καμιά αιτία και δίχως καν να τη γνωρίζει, ο νεαρός αλλοδαπός εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της Πέμπτης και άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα με γροθιές. Η γυναίκα κατάφερε να αμυνθεί προκαλώντας με τα χέρια της αμυχές στο πρόσωπό του, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε από πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, τις περιγραφές που έδωσαν οι γείτονες και τις γρατζουνιές που προκάλεσε η ηλικιωμένη στο πρόσωπό του και οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του. Μάλιστα, η 86χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, κατέθεσε ότι ο νεαρός είχε εισβάλει στο σπίτι της και στις 10 το πρωί της Πέμπτης, αλλά δεν την είχε πειράξει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος Πακιστανός βρίσκεται παράνομα στη χώρα και σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.