ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηγουμενίτσα: Με απόλυτη επιτυχία η μεταφορά 88 νέων αλλοδαπών εποίκων στην Ελλάδα

Θα εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα

Ηγουμενίτσα: Με απόλυτη επιτυχία η μεταφορά 88 νέων αλλοδαπών εποίκων στην Ελλάδα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς  μεταναστών στην Ελλάδα από το λ.σ.  

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι  οι οποίοι επέβαιναν σε ιστιοπλοϊκό σκάφος με υποτιθέμενο προορισμό την Ιταλία και βάσει πάγιας διαδικασίας  εξέπεμψαν  το μεσημέρι, σήμα «κινδύνου» 40 μίλια δυτικά των Παξών, απαιτώντας την άμεση μεταφορά τους στην Ελλάδα.

Ένα κρουαζιερόπλοιο και ένα εμπορικό πλοίο, πήραν τους 88 αλλοδαπούς  και αργά το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκαν στο κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Mετά την ταυτοποίηση των στοιχείων τους θα μεταφερθούν με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, σε δομές φιλοξενίας που θα υποδείξουν οι δικαστικές Αρχές και στην συνέχεια σε περιοχές που θα επιλέξουν οι ίδιοι για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα.

Ταυτόχρονα θα τους καταστεί σαφές ότι απαγορεύεται να εγκαταλείψουν την χώρα καθώς αυτό είναι παράνομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.