ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Ηγουμενίτσα», «Πειραιάς» και «Ολυμπιακό Στάδιο»: Τι έψαχναν οι Κροάτες χούλιγκαν στο Google

Φαίνεται ότι δεν είχαν σχέδιο διαφυγής

«Ηγουμενίτσα», «Πειραιάς» και «Ολυμπιακό Στάδιο»: Τι έψαχναν οι Κροάτες χούλιγκαν στο Google

Νέα στοιχεία για το πώς έδρασαν οι Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, έρχονται στη δημοσιότητα. 

Μετά την καταδρομική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή και τις συλλήψεις που έγιναν, στο «μικροσκόπιο» μπήκαν τα κινητά τηλέφωνα των 105 κατηγορούμενων.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες από την επεξεργασία των δεδομένων από κάποιες συσκευές (στις οποίες περιλαμβάνονται φωτογραφίες και  το ιστορικό αναζήτησης στην εφαρμογή GPS Google maps, φαίνεται πως το τάγμα εφόδου δεν είχε προετοιμάσει σχέδιο διαφυγής.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το Star, οι αναζητήσεις στα κινητά τηλέφωνα των Κροατών είναι πολλές, τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονική επίθεση -κυρίως τότε- και πως οι λέξεις που πατούσαν περισσότερο στη μηχανή αναζήτησης της Google, ήταν «Ηγουμενίτσα», «Πειραιάς» και «Ολυμπιακό Στάδιο».

Οι ελληνικές αρχές ερευνούν τις διαδρομές που έκαναν οι νεοναζιστές χούλιγκαν, καθώς θυμίζουμε ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες, εντοπίστηκαν στην Ηγουμενίτσα να προσπαθούν να διαφύγουν.

Την ίδια στιγμή, εξετάζονται και αναλύονται όλα τα πλάνα από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί και από κινητά και από τις κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί και να αναγνωριστεί ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη, ο άνθρωπος που του κατάφερε τη μοιραία μαχαιριά στο δεξί μπράτσο.

Ωστόσο αυτό είναι και πολύπλοκο και δύσκολο να γίνει, καθώς το οπτικοακουστικό υλικό που έχει ληφθεί δε δείχνει καθαρά τα πρόσωπα, μιας και είναι αρκετά σκοτεινά.

Σε μια άλλη αποκάλυψη της ανάλυσης του υλικού, το οποίο ξεκινά στις 23:08:07 και περιγράφεται λεπτομερώς μέχρι και η στιγμή που διαπιστώνεται ο θάνατος του 29χρονου, υπάρχει αναλυτική περιγραφή στη δικογραφία από τους αστυνομικούς, των όσων συνέβησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, βάσει αυτών, προκύπτει ότι στις 23:08:01 το τάγμα εφόδου καταδίωξε οπαδούς της ΑΕΚ μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Κατσουρής και τότε δέχθηκε το δολοφονικό χτύπημα στο μπράτσο, αλλά δεν προκύπτει κάποια καταγραφή σε πλάνο του αρχικού σημείου, όπου και χτυπήθηκε ο 29χρονος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.