ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Trannos: Άγρια συμπλοκή στη συναυλία του τράπερ στην Ηλεία – Στο νοσοκομείο με κατάγματα στο κεφάλι ένας 37χρονος

Οι δράστες φέρονται να είναι αδέρφια ηλικίας 21 και 22 ετών

Trannos: Άγρια συμπλοκή στη συναυλία του τράπερ στην Ηλεία – Στο νοσοκομείο με κατάγματα στο κεφάλι ένας 37χρονος

Άγριο ξύλο έπεσε σε κλαμπ της Αμαλιάδας στην Ηλεία όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τράπερ Trannos.

Εξι άτομα πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο μαγαζί και στη συνέχεια βγήκαν στον πεζόδρομο.

Ένας 37χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η κατάστασή του ήταν σοβαρή και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό στο Ρίο όπου διαπιστώθηκε πως είχε δύο κατάγματα στο κεφάλι.

Το επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες  ξεκίνησε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα όταν μέσα στο μαγαζί δύο αδέρφια από την Αμαλιάδα ηλικίας 23 και 21 ετών, φέρονται να στράφηκαν κατά μιας παρέας υπηκόων Αλβανίας – τεσσάρων ατόμων εκ των οποίων τα τρία αδέρφια – και να χτύπησαν με μπουκάλια στο κεφάλι τον 37χρονο, τον 40χρονο και τον 31χρονο που είναι αδέρφια του και έναν 30χρονο φίλο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού επικράτησε πανικός μέσα στο κλαμπ, η συμπλοκή των έξι συνεχίστηκε στον πεζόδρομο σε λεκτικό κυρίως επίπεδο. Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.