Ηλεία: Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σουίτα ξενοδοχείου, έκλεψαν κάρτες και έκαναν αγορές

Ένα ανασφάλιστο παράθυρο άνοιξε τον «δρόμο» στους τέσσερις Έλληνες «ποντικούς»

Ηλεία: Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σουίτα ξενοδοχείου, έκλεψαν κάρτες και έκαναν αγορές

Ένα ανασφάλιστο παράθυρο άνοιξε τον “δρόμο” σε τέσσερις Έλληνες “ποντικούς” για να εισβάλλουν στην σουίτα ενός ξενοδοχείου σε περιοχή της Ηλείας, την Δευτέρα.

Οι δράστες άρπαξαν 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές και χρεωστικές κάρτες με τις οποίες έκαναν αγορές ύψους 257,5 ευρώ σε διάφορα καταστήματα.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, καθώς οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του ξενοδοχείου είχαν καταγράψει τους “ποντικούς”. Τρεις από αυτούς, εντοπίστηκαν την Τρίτη από τους αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και σε σωματικές έρευνες που υποβλήθηκαν βρέθηκε στην κατοχή του ενός το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου επιβεβαιώθηκε ότι συμμετείχαν στην κλοπή και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και τον τέταρτο συνεργό τους και εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.