ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στην παραλία της Κουρούτας – Ανήκει σε 67χρονο άνδρα

Έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι

Ηλεία: Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στην παραλία της Κουρούτας – Ανήκει σε 67χρονο άνδρα

Οι Αρχές, ταυτοποίησαν μέσω των δαχτυλικών αποτυπωμάτων τη σορό που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης (19/3) στην παραλία της Κουρούτας στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα, ανήκει στον 67χρονο Παναγιώτη Βλάχο, μόνιμο κάτοικο της Ροβιάτας του δήμου της Ήλιδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» ο 67χρονος άνδρας είχε να εμφανιστεί στο χωριό του τουλάχιστον για δύο ημέρες, ενώ δεν είχε αναζητηθεί από κανέναν καθώς ζούσε μόνος του και δεν είχε οικογένεια.

Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση στους συγχωριανούς του, είναι το γεγονός πώς κατάφερε να βρεθεί από τη Ροβιάτα όπου και ζούσε -και σύμφωνα με τους ίδιους δεν έφευγε από ‘κει- στην Κουρούτα, μια απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής Εξέτασης όπου και θα δώσουν απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου του, με τις αρχές να αναζητούν οικείους του.

Το χρονικό

Ο άτυχος άντρας, εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης, χωρίς τις αισθήσεις του από δύο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού από το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης -που διερευνά και την υπόθεση- να φθάνουν επί τόπου.

Αυτό που προκαλεί επίσης εντύπωση είναι το γεγονός πως ο άντρας έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι κάτι που μαρτυρά είτε πως δέχθηκε κάποια επίθεση, είτε πως κάπου χτύπησε κατά τη διάρκεια της πτώσης του, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο σενάριο, αφού οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άψυχο σώμα του πάντως βρέθηκε στην παραλία, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, ενώ ο χρόνος που επήλθε ο θάνατός του, τοποθετείται από προχθές το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.