Ηλεία: Χειροπέδες σε 17χρονο στην Κουρούτα Αμαλιάδας για μαχαίρωμα έξω από νυχτερινό κέντρο

Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος

Ηλεία: Χειροπέδες σε 17χρονο στην Κουρούτα Αμαλιάδας για μαχαίρωμα έξω από νυχτερινό κέντρο

Ένας 17χρονος συνελήφθη, χθες, Παρασκευή, για το αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην Κουρούτα Ηλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, μετά τις χθεσινές προσαγωγές από το Α.Τ. Ήλιδας και το Τ.Α. Ήλιδας, που έφτασαν τις δέκα και ύστερα από την κατάθεση του 19χρονου θύματος, συνελήφθη 17χρονος μαθητής λυκείου, κάτοικος χωριού του δήμου Πηνειού. Από άλλο χωριό του δήμου Πηνειού κατάγεται και το θύμα.

Ο 17χρονος κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι και η αρχική κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, μετατράπηκε σε βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο 19χρονος από την Ηλεία μεταφέρθηκε στο 401 ΣΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμα νεαρός συνελήφθη χθες, αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την κατηγορία της συμμετοχής στο επεισόδιο όπου φέρεται να χτύπησε ένα άλλο άτομο από τα εμπλεκόμενα στο περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 19χρονος που αρχικά νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Πύργου, μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είναι οπλίτης που υπηρετεί στη στρατιωτική του θητεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.