ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ίλιον: Συνελήφθη 49χρονος που επιτέθηκε στην 44χρονη σύντροφό του

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Μενιδίου με τραύματα στο κεφάλι

Ίλιον: Συνελήφθη 49χρονος που επιτέθηκε στην 44χρονη σύντροφό του

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 49χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (2/4) καθώς επιτέθηκε στην 44χρονη σύντροφό του στο Ίλιον. 

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης με μία 44χρονη γυναίκα να μεταφέρεται στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Μενιδίου που έφερε τραύματα στο κεφάλι έπειτα από χτυπήματα που δέχθηκε από τον σύντροφό της.

Ο δράστης και σύντροφος της γυναίκας βρισκόταν στο σπίτι και δεν είχε διάθεση να συνεργαστεί με την αστυνομία.

Στο σημείο μετέβη αρχικά επόπτης και γύρω στις 11 το βράδυ έσπευσαν ομάδα ΟΠΚΕ, Εισαγγελέας και δύο Διαπραγματευτές καθώς ο 49χρονος ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης εξήλθε της οικίας και προσήχθη στο ΑΤ Ιλίου, όπου και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή, απειλή, αντίσταση και εξύβριση, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.