ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηλιούπολη: Έγραψαν συνθήματα έξω από το γυμναστήριο του 44χρονου προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση από το 2009 μέχρι και το 2020

Ηλιούπολη: Έγραψαν συνθήματα έξω από το γυμναστήριο του 44χρονου προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Με συνθήματα οργής γέμισαν το γυμναστήριο του προπονητή Ταε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη.

Ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Οι υποθέσεις του 44χρονου αφορούν τη χρονική περίοδο από το 2009 μέχρι και το 2020.

Ο 44χρονος φαίνεται πως είχε μετατρέψει τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου σε σπίτι. Συγκεκριμένα, ο προπονητής είχε μετατρέψει τον ημιώροφο σε προσωπικό του χώρο και όταν κάποιος τον ρωτούσε γιατί έμενε εκεί φαίνεται πως έλεγε επειδή περνούσε δύσκολα οικονομικά.

Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα ο 44χρονος προπονητής

Αντιμέτωπος με βαριά αδικήματα βρίσκεται ο προπονητής του Ταε Κβο Ντο, ο οποίος συνελήφθη με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.