ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ημαθία: «Μόνο τον Θεό φοβάμαι – Θα φανεί η αλήθεια» λέει ο ιδιοκτήτης αλόγων που κατηγορείται ότι παρενόχλησε 2 ανήλικες

«Όπως έκανα 12 χρόνια τις ίδιες κινήσεις, ας μου δείξουν αυτοί πώς βάζουν το παιδί επάνω»

Ημαθία: «Μόνο τον Θεό φοβάμαι – Θα φανεί η αλήθεια» λέει ο ιδιοκτήτης αλόγων που κατηγορείται ότι παρενόχλησε 2 ανήλικες

Ο 59χρονος ιδιοκτήτης αλόγων που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικα κορίτσια ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα. 

Ο 59χρονος από την Ημαθία που παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, δηλώνει αθώος.

«Μόνο τον Θεό φοβάμαι, θα φανεί η αλήθεια», ισχυρίστηκε ο 59χρονος ιδιοκτήτης αλόγων στο Live News.

«Όπως έκανα 12 χρόνια τις ίδιες κινήσεις, ας μου δείξουν αυτοί πώς βάζουν το παιδί επάνω», υποστήριξε.

«Την ανέβασε και την θώπευσε»

Στο Live News μίλησε η μητέρα της 13χρονης μαθήτριας, η οποία κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη αλόγων.

«Αφού την ρώτησε το όνομά της την αποκαλούσε με το υποκοριστικό της. Παρουσία του 15χρονου γιου μου την έπιασε πρώτα από τους μηρούς και τη μέση και την ανέβασε. Δεν προέβη σε κάποια χειρονομία μπροστά στον γιο μου την πρώτη φορά», ανέφερε.

«Την κατέβασε από το άλογο και την ανέβασε ξανά με τον ίδιο τρόπο και της πήρε το αντίτιμο των 2 ευρώ. Μετά την ανέβασε δωρεάν, εκεί την θώπευσε εκτός από μηρούς και μέση και κάτω», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.