ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ημαθία: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση αλλοδαπών – Εντοπίστηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο

Ημαθία: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση αλλοδαπών – Εντοπίστηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό

Ένας άνδρας σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη για διευκόλυνση εισόδου στη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αλλοδαπός συλληφθείς εντοπίστηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό όπου προμήθευσε εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας σε έναν άνδρα και τρεις γυναίκες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, παρέλαβε το προηγούμενο διάστημα τα 4 άτομα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και τους μετέφερε σε περιοχή της Ημαθίας, με σκοπό την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος άνδρας από το Πακιστάν τον οποίο εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Πλατύ Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίσθηκε ο συλληφθείς σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου διαπιστώθηκε να καθοδηγεί έναν Σύρο και τρεις γυναίκες από την Ερυθραία, προμηθεύοντάς του με εισιτήρια επιβατικής αμαξοστοιχίας για την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των επιβατών, διαπιστώθηκε η παρανομία του 23χρονου με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.