ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ηράκλειο: 48χρονος αυτοκτόνησε με τις αναθυμιάσεις από τη μηχανή του μέσα στο σπίτι του

Στο χώρο βρέθηκε κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του

Ηράκλειο: 48χρονος αυτοκτόνησε με τις αναθυμιάσεις από τη μηχανή του μέσα στο σπίτι του

Τέλος στη ζωή του έβαλε το βράδυ της Τετάρτης, ένας 48χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι του, έβαλε μπρος τη μηχανή του και αυτοκτόνησε από τις αναθυμιάσεις.

Ο άνδρας, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του, εντοπίστηκε στο σπίτι του στην περιοχή του Βενιζελείου, η πόρτα του οποίου ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε η συνδρομή κλειδαρά για να ανοιχτεί.

Ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ στο χώρο βρέθηκε κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του για τους δικούς του λόγους.

Αφού βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον δικό του γραφικό χαρακτήρα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος είχε κλείσει τα πάντα στο σπίτι και είχε θέσει σε λειτουργία το μηχανάκι του, μέσα στο δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν.

Όταν ο άνδρας εντοπίστηκε, είχε τελειώσει και η βενζίνη στο μηχανάκι, το οποίο ήταν ακόμη σε λειτουργία, ενώ θεωρείται, βάσει και της ιατροδικαστικής εξέτασης, ότι ο 48χρονος πέθανε από αναθυμιάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τρόπος που επέλεξε για να αυτοκτονήσει είναι πρωτοφανής για τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο ο ιατροδικαστής που χειρίστηκε το περιστατικό κάνει λόγο, σύμφωνα με την αστυνομία, για αυτοκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.