Ηράκλειο: Άνδρας καταγγείλει ότι του έκλεψαν 4 χιλιάδες ευρώ και τελικά… συνελήφθη ο ίδιος

Σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ψευδούς καταγγελίας και ψευδούς κατάθεσης

Ηράκλειο: Άνδρας καταγγείλει ότι του έκλεψαν 4 χιλιάδες ευρώ και τελικά… συνελήφθη ο ίδιος

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου μια υπόθεση ψευδούς καταγγελίας από έναν ημεδαπό.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από τον ημεδαπό, την 23.03.2022 τα μεσάνυχτα στο Ηράκλειο, άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από τον ίδιο το χρηματικό ποσό των 4.158 ευρώ, προερχόμενο από εισπράξεις επιχείρησης ιδιοκτησίας του.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ημεδαπός είχε δηλώσει ψευδώς την εν λόγω ληστεία σε βάρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.