ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηράκλειο: Απολογείται ο 25χρονος που μαχαίρωσε δύο αδέρφια σε γλέντι

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Ηράκλειο: Απολογείται ο 25χρονος που μαχαίρωσε δύο αδέρφια σε γλέντι

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Παρασκευή ο 25χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε δύο αδέρφια σε γλέντι στο χωριό Πολυθέα, στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 25χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και οπλοφορία και σήμερα, Παρασκευή θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Για το αιματηρό περιστατικό έχουν συλληφθεί ακόμα τρία άτομα, πρόκειται για έναν 43χρονο, έναν 42χρονο και έναν 20χρονο, με τον τελευταίο να εμφανίζεται χθες ενώπιον του εισαγγελέα, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματικές βλάβες. Ο εισαγγελέας άσκησε και στους τρεις διώξεις με πλημμεληματικό χαρακτήρα.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό στο Ηράκλειο

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για την γιορτή της Παναγίας.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει. Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέρφια 24 και 20 χρονών.

Εκτός κινδύνου τα δύο αδέρφια

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου άνδρα ο οποίος έφερε και τα πιο σοβαρά τραύματα από την επίθεση του 25χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στον θώρακα, προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση των πνευμόνων. Το χειρουργείο είχε επιτυχία και ο ίδιος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος αδερφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη είναι καλύτερα στην υγεία του και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.