ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Ηράκλειο: Διαρρήκτης έβαλε φωτιά σε ψητοπωλείο επειδή δεν βρήκε τίποτα να κλέψει

Ο «εκδικητικός» κακοποιός, αφού δεν βρήκε χρήματα στην ταμειακή μηχανή, έβαλε φωτιά προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές

Ηράκλειο: Διαρρήκτης έβαλε φωτιά σε ψητοπωλείο επειδή δεν βρήκε τίποτα να κλέψει

Διαρρήκτης παραβίασε ένα ψητοπωλείο στην κεντρική λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο και, επειδή δεν βρήκε χρήματα στην ταμειακή μηχανή, έβαλε φωτιά προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Άνδρες της Πυροσβεστικής που έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για εμπρησμό κι έτσι η Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα παράλληλα με το Ανακριτικό τμήμα εξακρίβωσε ότι είχε προηγηθεί διάρρηξη. Οι αστυνομικοί βρήκαν πλάνα από την κάμερα της επιχείρησης που είχε καταγράψει τις κινήσεις του εμπρηστή, ο οποίος είχε μετακινήσει την ταμειακή μηχανή που βρέθηκε άδεια. Η εικόνα του δράστη είναι καθαρή και αναμένεται να ταυτοποιηθεί σύντομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει και σε δεύτερη πυρκαγιά στον ίδιο δρόμο, όταν άρχισε να βγαίνει καπνός από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου! Έξι πυροσβέστες που έφτασαν με δύο οχήματα έσβησαν την φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα γραφείο του πρώτου ορόφου και προκάλεσε ζημιές, ενώ το Ανακριτικό τμήμα ερευνά αν τα δυο γεγονότα συνδέονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.