ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Ηράκλειο: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα στο ύψος των Μαλίων (upd)

Η γυναίκα φέρεται να τραβούσε φωτογραφίες με τις φίλες της όταν έπεσε

Ηράκλειο: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τη γέφυρα στο ύψος των Μαλίων (upd)

(Ανανέωση κειμένου από αρχικό άρθρο στις 13:24) Μια γυναίκα έπεσε από γέφυρα στην Εθνική οδό του Ηρακλείου, θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες από τη γέφυρα στο ύψος των Μαλίων λίγο πριν το τούνελ στο Ηράκλειο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τουρίστες ενημέρωσαν το Κέντρο Άμεσης Δράσης και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ανασύρουν τη γυναίκα αλλά ήδη δεν είχε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση από τον γκρεμό παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Αναφορές ότι πήγε να βγάλει φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το δυστύχημα έγινε όταν η ίδια με μια παρέα από φίλες της, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.