ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε πεζή γυναίκα και την εγκατέλειψε (βίντεο)

Πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να διασχίσει κάθετα τον δρόμο

Ηράκλειο: Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε πεζή γυναίκα και την εγκατέλειψε (βίντεο)

Σοκ προκαλεί βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας με την παράσυρση γυναίκας που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ηράκλειο. 

Στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας και δημοσιεύει ο πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ Γιάννης Λιονάκης φαίνεται μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να διασχίσει κάθετα τον δρόμο όταν ένα δίκυκλο όχημα την παρασύρει και την ρίχνει στο έδαφος.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ο οδηγός του δικύκλου εγκαταλείπει την γυναίκα στο έδαφος, με τον κ. Λιονάκη να σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι «η κλοπή σοκολάτας είναι ακριβότερη από τη ζωή»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Λιονάκη:

Ότι πιο απάνθρωπο και αλήτικο, η εγκατάλειψη! Κι όμως ο νόμος,παρά τις πολύχρονες προσπάθειες,δεν αλλάζει.Η κλοπή σοκολάτας είναι ακριβότερη από τη ζωή..

Καλά δεν θα πούμε για τις διαβάσεις στην περιοχή μας, Α.Παπανδρεου,παλιά Ακαδημίας.

Η εικόνα από την κάμερα του γραφείου μας απόψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.