ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 49χρονη αγνοούμενη

Η άτυχη γυναίκα που αναζητούνταν επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 49χρονη αγνοούμενη

Τραγική ήταν κατάληξη στην υπόθεση της αγνοούμενης 50χρονης από την Κρήτη, η οποία βρέθηκε νεκρή.

Δυστυχώς, λίγο μετά τις 9μιση σήμερα το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα από τις Αρχές που την αναζητούσαν.

Η εξέλιξη αυτή ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους δύο αφού τραγικό θάνατο είχε βρει και ο 50χρονος Κώστας Βεργάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη που αναζητούνταν επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο ωστόσο όταν τα ορμητικά νερά σκέπασαν το αυτοκίνητό τους, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.