ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Νέα καταγγελία για bullying σε 7χρονο μαθητή – Την ίδια μέρα και στο ίδιο σχολείο που έγινε στην 7χρονη

Η μαρτυρία της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του 7χρονου γιου της την ίδια μέρα που έδεσαν και φίμωσαν την 7χρονη!

Ηράκλειο: Νέα καταγγελία για bullying σε 7χρονο μαθητή – Την ίδια μέρα και στο ίδιο σχολείο που έγινε στην 7χρονη

Μητέρα μαθητή του ίδιου δημοτικού σχολείου στο Ν. Ηράκλειο, όπου φέρεται να βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη μια 7χρονη, καταγγέλλει ότι ο γιος της, επίσης 7 ετών έπεσε θύμα bullying στο ίδιο σχολείο την ίδια μέρα και μάλιστα τους έσπασαν τα δάχτυλα του χεριού!

Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα ανηλίκων έχει ξεπεράσει τα όρια των στατιστικών και πλέον τίθεται σοβαρό ζήτημα ασφάλειας για κάθε γονέα που στέλνει το παιδί του στο σχολείο.

Η κατάσταση με τη σχολική βία, μοιάζει να είναι ανεξέλεγκτη με τα κρούσματα να αυξάνονται και να αποτελούν δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο στις σχολικές κοινότητες.

Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό στην νέα καταγγελία, είναι το γεγονός ότι όπως καταγγέλλει η γυναίκα, το συμβάν έλαβε χώρα την ίδια μέρα με το περιστατικό με το δεμένο κοριτσάκι.

Η μαρτυρία της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του 7χρονου γιου της

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 7χρονου μαθητή: «Μια ομάδα παιδιών κατά τη διάρκεια του ολοήμερου στη μέση του προαυλίου, οι μισοί τον κράταγαν και οι άλλοι μισοί του έριχναν μπουνιές. Τον έπιαναν από το λαιμό και του έδιναν μπουνιές στο χέρι, στην παλάμη του πάνω στο σίδερο» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του 7χρονου.

«Πήγε ο σύζυγός μου να πάρει το παιδί και όταν απομακρύνθηκαν από το σχολείο του είπε κλαίγοντας, και ήταν κατακόκκινος, τι έχει συμβεί και του έλεγε ότι πονάει πάρα πολύ το χέρι του» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.