ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον 36χρονο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

«Από τον Απρίλιο προσπαθούσε να τον βλάψει»

Ηράκλειο: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον 36χρονο που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Την υπεράσπιση του 36χρονου θύματος της επίθεσης με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του ο γνωστός δικηγόρος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της οικογένειας του θύματος για το ότι η 38χρονη παραμένει ασύλληπτη, ενώ ανέφερε ότι είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρες να τον βλάψει.

«Αυτό που μεταφέρθηκε από την οικογένεια είναι πως ήταν μια αρρωστημένη προσπάθεια από τη δράστιδα η οποία ξεκίνησε από τον Απρίλιο και παρά το ότι με σωστό τρόπο την απέκρουσε το θύμα η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Από ό,τι γνωρίζω υπήρχε μια συνεχής προσπάθεια να τον βλάψει αλλά η οικογένειά του έχει μεγάλη οντότητα στην Κρήτη και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια. Δεν πίστευε κάνεις ότι μια γυναίκα θα αγνοούσε την οντότητα αυτής της οικογένειας και θα έκανε αυτό το οποίο έκανε. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια από την οικογένεια για το γεγονός ότι η δράστιδα δεν έχει συλληφθεί ακόμα», σημείωσε ο ποινικολόγος σε δηλώσεις του.

Μιλώντας για την κατάσταση του θύματος ο ίδιος ανέφερε ότι: «Μόλις επισκέφθηκα το θύμα. Είναι σε πολλή άσχημη κατάσταση. Έχει περιοριστεί με αυτό το υγρό, δε γνωρίζουμε ακριβώς τι υγρό είναι. Είναι σίγουρα δραστικό υγρό. Θα το αποκαλύψει τι είναι ακριβώς η εγκληματολογική υπηρεσία στέλνοντάς το για ανάλυση. Όμως έχει βλάβη όλο του το πρόσωπο και μέρος του σώματός του. Υπάρχει κίνδυνος για το ένα του μάτι. Και εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ θα έπρεπε να ασχοληθούν με αυτή την αποτρόπαια πράξη, ασχολούνται με το δήθεν παρελθόν του παιδιού».

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα του Σαββάτου το 36χρονο θύμα δέχθηκε επίθεση από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου της Κρήτης. Το θύμα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο, φέροντας εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια, ενώ κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.