ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι δύο 15χρονοι και ο ένας 17χρονος για ληστείες εις βάρος ανηλίκων

Οι διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος τους

Ηράκλειο: Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν οι δύο 15χρονοι και ο ένας 17χρονος για ληστείες εις βάρος ανηλίκων

Οι δύο 15χρονοι και ο 17χρονος που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο Κρήτης, για τέσσερις ληστείες σε βάρος ανηλίκων, χθες Τρίτη (12/3), οδηγήθηκαν στα δικαστήρια ενώπιων ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, για εγκληματική συμμορία και παράνομη οπλοφορία.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν και στους τρεις ανήλικους, το αναμορφωτικό μέτρο παρακολούθησης σεμιναρίου στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ενώ στον 17χρονο επιβλήθηκαν επιπλέον, οι περιοριστικοί όροι εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι τρεις ανήλικοι που σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισής τους δήλωσαν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους, συνελήφθησαν χθες Δευτέρα 11-3-2024 καθώς από τις 2 μέχρι και τις 9 Μαρτίου είχαν διαπράξει τις ληστείες και την απόπειρα σε βάρος παρεών πεζών ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια αυτών μάλιστα, με την άσκηση ή και την απειλή άσκησης σωματικής βίας και με την απλή κατοχή μαχαιριού το οποίο έφεραν σε ζώνη παντελονιού, εξανάγκαζαν τους παθόντες να τους παραδώσουν χρηματικά ποσά τα οποία είχαν μαζί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.