ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της 4χρονης που κατάπιε φιστίκι

«Κάθε 24ώρο που περνά η κατάσταση της 4χρονης παραμένει σταθερή, είναι καλύτερα».

Ηράκλειο: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της 4χρονης που κατάπιε φιστίκι

Συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη το τετράχρονο κορίτσι από τη Σαντορίνη προκειμένου να μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένη σε νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται ως «σταθερά κρίσιμη» ενώ παραμένει διασωληνωμένη και σε καταστολή στη ΜΕΘ μετά την πνευμονική ανεπάρκεια που παρουσίασε πριν δύο ημέρες (Πέμπτη 1/12), αφού κατάπιε φιστίκι.

Μικρή αχτίδα αισιοδοξίας για το κοριτσάκι που κατάπιε φιστίκι

Ωστόσο, με δηλώσεις του στο cretapost, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης αφήνει να διαφανεί μία μικρή αχτίδα αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαλκιαδάκης, δίχως να παραβλέπει την κρισιμότητα του περιστατικού, αναφέρει ότι «κάθε 24ώρο που περνά η κατάσταση της 4χρονης παραμένει σταθερή, είναι καλύτερα».

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή οι ιατροί και νοσηλευτές του ΠΑΓΝΗ έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μικρό κορίτσι που κατάπιε φιστίκια και παρουσίασε αναπνευστική δυσχέρεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.