ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ηράκλειο: Στον ανακριτή ο 61χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης της 16χρονης από τον 61χρονο

Ηράκλειο: Στον ανακριτή ο 61χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Ενώπιον του Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα, ο 61χρονο που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 61χρονος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 16χρονής επί εννέα έτη στο Ηράκλειο.

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, είχε ασκήσει την περασμένη Πέμπτη, ποινική δίωξη στο 61χρονο για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικη.

Ηράκλειο: Το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης της 16χρονης από τον 61χρονο

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν φίλος με την οικογένεια της ανήλικης και από το 2013 φαίνεται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 16χρονης, με τους γονείς να μην έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 16χρονη κοπέλα μην αντέχοντας άλλο τα όσα βίωνε μίλησε στους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, που κάνουν λόγο ότι θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 61χρονου, είχε πέσει και η 9χρονη κόρη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.