ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος που έπιασε από τον λαιμό την 19χρονη κόρη του

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο σπίτι της 19χρονης

Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος που έπιασε από τον λαιμό την 19χρονη κόρη του

Συνελήφθη ένας 45χρονος για επεισόδιο που είχε με την 19χρονη κόρη του στο σπίτι της στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος φέρεται να έπιασε από τον λαιμό την κόρη του κατά τη διάρκεια του καβγά που είχαν.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν όταν πατέρας και κόρη καβγάδισαν με την 19χρονη να καταγγέλλει στους αστυνομικούς ότι κάποια στιγμή ο πατέρας της την έπιασε από το λαιμό, την απείλησε και την εξύβρισε.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr η 19χρονη ζούσε μόνη της στο σπίτι της στο Ηράκλειο και οι προσωπικές της επιλογές δεν άρεσαν στον 45χρονο πατέρα της που εξακολουθούσε να μένει στο χωριό καθώς συχνά είχε αντιρρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο είχε επιλέξει εκείνη να προχωρήσει στη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 45χρονος, μετά το περιστατικό, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.