ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηράκλειο: Συνελήφθη 64χρονος που συνάντησε τυχαία στο δρόμο την πρώην σύζυγό του και τη γρονθοκόπησε

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης μπροστά στα μάτια περαστικών

Ηράκλειο: Συνελήφθη 64χρονος που συνάντησε τυχαία στο δρόμο την πρώην σύζυγό του και τη γρονθοκόπησε

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 64χρονος Δανός ο οποίος συνάντησε τυχαία σε δρόμο του Ηραλείου την 50χρονη Ρουμάνα πρώην σύζυγό του και της επιτέθηκε χτυπώντας την με τις γροθιές του και προκαλώντας της τραύματα, ενώ ταυτόχρονα την έβριζε.

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης μπροστά στα μάτια περαστικών, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που έφτασε αμέσως.

Η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του 64χρονου, ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και διέταξε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.