ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ως δράστες ληστειών

Χειροπέδες και στους κηδεμόνες τους

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι ως δράστες ληστειών

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προχώρησαν στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων ληστειών, εκ των οποίων τρεις ήταν τετελεσμένες και μία ήταν απόπειρα.

Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε βάρος ανηλίκων που κινούνταν πεζοί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, προχώρησαν

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, επίσης ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, οι ανήλικοι δράστες από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 2/3/2024 έως και την 9/3/2024, κινούμενοι πεζοί στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με την άσκηση ή και την απειλή άσκησης σωματικής βίας, αλλά και με την κατοχή μαχαιριού, το οποίο έφεραν σε ζώνη παντελονιού, εξανάγκασαν τους παθόντες να παραδώσουν τα χρηματικά ποσά που είχαν μαζί τους.

Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα, ενώ ταυτόχρονα συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα (δύο αλλοδαποί και μια ημεδαπή) ως κηδεμόνες, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.