Ηράκλειο: «Τους φώναζα “σώστε το παιδί μου”» λέει ο πατέρας της 4χρονης που κατάπιε φυστίκι

«Το παιδί το διασωληνώσαμε στο αεροσκάφος», λέει διασώστης που μετέφερε την 4χρονη στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: «Τους φώναζα “σώστε το παιδί μου”» λέει ο πατέρας της 4χρονης που κατάπιε φυστίκι

Συνεχίζεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 4χρονου κοριτσιού, που διασωληνώθηκε τη ΜΕΘ του Παίδων στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από κατάποση φυστικιού, που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί στον δεξιό της πνεύμονα.

Ο πατέρας της μικρούλας από τη Σαντορίνη προχώρησε σε δηλώσεις στον Alpha, λέγοντας πως μόλις αντίκρισε τους διασώστες φώναζε «σώστε το παιδί μου γιατί θα το χάσω».

Ανέφερε δε πως «της μετρούσαν το οξυγόνο, αλλά είχε πολύ χαμηλό και εκείνοι δεν το πίστευαν, νόμιζαν ότι είχε πρόβλημα το μηχάνημα».

Στο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε επίσης και ένας από τους διασώστες, όπου ανέφερε πως «το παιδί το διασωληνώσαμε στο αεροσκάφος. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το σταθεροποιήσουμε».

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην Σαντορίνη, όταν το κοριτσάκι έφαγε φιστίκια, που της προκάλεσαν σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, με τους γονείς της έντρομους να μην ξέρουν πως να την βοηθήσουν.

Πολύ γρήγορα στήθηκε επιχείρηση και το παιδί μεταφέρθηκε στην Κρήτη, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μικρούλα παραμένει διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πνευμονική ανεπάρκεια, ενώ τονίζουν πως καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφύγει το παιδί τον κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.