ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» για το βιασμό της Ε.Αθανασοπούλου

Υπέρ της ηθοποιού θα καταθέσουν οι: Μαρκέλα Γιαννάτου, Μαρία Τζομπανάκη, Ιρένε Τροστ και Κατερίνα Διδασκάλου

Κ.Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» για το βιασμό της Ε.Αθανασοπούλου

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, κάθεται σήμερα Τετάρτη (20/3) ο πρώην σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010.

Μάλιστα στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται αρκετοί ηθοποιοί προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες είτε υπέρ της καταγγέλουσας είτε υπέρ του κατηγορουμένου.

Ανάμεσά τους είναι η Μαρκέλα Γιαννάτου, η Μαρία Τζομπανάκη, η Ιρένε Τροστ, ενώ αναμένεται να προσέλθει για να καταθέσει και η Κατερίνα Διδασκάλου.

Από την πλευρά του σκηνοθέτη δηλώθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης μεταξύ άλλων οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

«Αρνούμαι παντελώς όλη την κατηγορία» είπε ο κ. Κωστόπουλος όταν κλήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου να τοποθετηθεί επί του αδικήματος για το οποίο δικάζεται.

Ο 58χρονος σκηνοθέτης κάθεται στο εδώλιο έπειτα από μήνυση της ηθοποιού.

Σε αυτή η Ε.Αθανασοπούλου υποστηρίζει ότι η γνωριμία της με τον Κ.Κωστόπουλο έγινε το 2009 στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με τον χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο, στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης της πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ, εκείνος την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με τα όσα η ηθοποιός υποστηρίζει.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» ανέφερε στη μήνυσή της η ηθοποιός, η οποία αναμένεται να καταθέσει σήμερα στο δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.