Καισαριανή: Ανήλικοι έσπασαν τη μύτη σε συνομήλικό τους επειδή τους σκούντηξε κατά λάθος

Ο ανήλικος αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν

Καισαριανή: Ανήλικοι έσπασαν τη μύτη σε συνομήλικό τους επειδή τους σκούντηξε κατά λάθος

Ένα ακόμη αιματηρό σκηνικό με δράστες και θύμα ανήλικους σημειώθηκε στην Καισαριανή. Ανήλικος 17 ετών, δέχθηκε επίθεση από τρία παιδιά ηλικίας 15,16,17 ετών αλλά και έναν 18χρονο, οι οποίοι του έσπασαν τη μύτη για ασήμαντη αφορμή!

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο νεαρός, όπως περπατούσε το βράδυ της Τρίτης, σε κεντρικό δρόμο της Καισαριανής, σκούντηξε κατά λάθος την παρέα των τεσσάρων με αποτέλεσμα να του επιτεθούν, να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο και να του σπάσουν τη μύτη.

Το παιδί, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ την επόμενη ημέρα μετέβη με τους γονείς του στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί, αναγνώρισε τους δράστες οι οποίοι είναι γνωστοί «νταήδες» της περιοχής με αποτέλεσμα το κουαρτέτο να συλληφθεί ενώ διώκονται και οι γονείς των τριών ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.