ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Καισαριανή: «Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα το κάνει εκείνος πρώτος» ισχυρίζεται ο 15χρονος αλλοδαπός

«Αυτό που έγινε, έγινε εξαιτίας του»

Καισαριανή: «Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα το κάνει εκείνος πρώτος» ισχυρίζεται ο 15χρονος αλλοδαπός

«Του επιτέθηκα γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος» ανέφερε ο 15χρονος ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι κατά ενός 16χρονου έξω από σχολείο της Καισαριανής.

Η επίθεση με το μαχαίρι έξω από σχολείο της Καισαριανής, φαίνεται ότι έγινε μετά από άγριο καβγά των δύο ανηλίκων, στον οποίο μάλιστα πήραν μέρος κι άλλοι νεαροί, φίλοι του φερόμενου δράστη, για τα μάτια μιας κοπέλας.

Αν και ο καβγάς φάνηκε να λήγει, ο 15χρονος Μολδαβός επέστρεψε με μαχαίρι και χτύπησε τον 16χρονο, τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

«Αυτός φταίει! Αυτό που έγινε, έγινε εξαιτίας του. Δεν έγινε με τη θέλησή μου. Του επιτέθηκα , γιατί νόμιζα ότι θα μου επιτεθεί εκείνος πρώτος» ισχυρίζεται ο 15χρονος.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε αιμόφυρτος από το μαχαίρωμα και αμέσως οι άνθρωποι εκεί γύρω βγήκαν να βοηθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 15χρονος, ο οποίος που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη συνελήφθη από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Καισαριανής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.