ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακαβιά: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών με τελεσίδικη καταδίκη

Διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος

Κακαβιά: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών με τελεσίδικη καταδίκη

Ένας 39χρονος Αλβανός, ο οποίος εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (9/1) στο συνοριακό σημείο ελέγχου της Κακαβιάς, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του είχαν επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δέκα μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Έτσι, συνελήφθη, παρελήφθη από την Ασφάλεια και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, που έδωσε εντολή να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Συνέλαβαν φυγόποινη για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Μικρή ποινή φυλάκισης μόλις 70 ημερών είχε επιβληθεί για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χίου σε μία γυναίκα, η οποία δεν την είχε εξαγοράσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Καλαμπάκα, το απόγευμα της Δευτέρας, διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινη κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.