Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Κακοκαιρία Daniel: Λεηλατούν στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο Βόλο! – «Να φυλάμε σκοπιά όλο το βράδυ μέσα στις λάσπες;»

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι άγνωστοι κάνουν πλιάτσικο στα αυτοκίνητα

Κακοκαιρία Daniel: Λεηλατούν στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο Βόλο! – «Να φυλάμε σκοπιά όλο το βράδυ μέσα στις λάσπες;»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αδιανόητες είναι οι καταγγελίες που κάνουν κάτοικοι του Βόλου, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel κάποιοι κάνουν πλιάτσικο στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! 

Σύμφωνα με καταγγελίες στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, την ώρα που οι κάτοικοι προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται κάτω από τη στάθμη του νερού που έχει κατακλύσει τα πάντα, κάποιοι άλλοι κάνουν… πλιάτσικο στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

«Εμείς προσπαθούμε να σώσουμε τις περιουσίες μας κι άλλοι λεηλατούν τα αμάξια μας», αναφέρει ο δικαίως αγανακτισμένος κάτοικος.

«Τι να κάνουμε, να φυλάμε σκοπιά όλο το βράδυ μέσα στις λάσπες; Ο κάθε ένας είναι μόνος του, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», προσθέτει.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.