Καλαμάτα: Ελεύθερος αφέθηκε ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια κατά της 12χρονης κόρης του

Θα μπορεί να συναντά το κορίτσι δύο φορές την εβδομάδα

Καλαμάτα: Ελεύθερος αφέθηκε ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια κατά της 12χρονης κόρης του

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα ο 61χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του στην Καλαμάτα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η «Ελευθερία», του δόθηκε η δυνατότητα να συναντά το παιδί δύο φορές την εβδομάδα παρουσία της μητέρας του.

Ο 61χρονος εκπαιδευτικός, που κατάγεται από την Καλαμάτα και υπηρετεί στη Λακωνία, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, έπειτα από καταγγελία γυναίκας, ότι τον είδε μέσα σε κατάστημα ρούχων να αγκαλιάζει το κορίτσι με τρόπο τέτοιο, που η ίδια έκρινε ότι πρέπει να καταγγελθεί στις Αρχές.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας μέχρι και σήμερα, οπότε και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έδωσε εντολή να κινηθεί η διαδικασία για να τεθεί ο εκπαιδευτικός σε αργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.