ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καλαμάτα: Ξυλοδαρμός 16χρονων – «Είπαν ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του» λέει η μητέρα του ενός

Ο γιος της έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται σπίτι του

Καλαμάτα: Ξυλοδαρμός 16χρονων – «Είπαν ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του» λέει η μητέρα του ενός

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός δύο 16χρονων στην Καλαμάτα από συμμορία ανηλίκων.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή της η μητέρα του ενός οι δράστες είπαν στον γιο της ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του ενώ τον είχαν πετάξει σαν τσουβάλι στον δρόμο και του έριχναν κλωτσιές.

Τα δύο παιδιά μετά από την επίθεση που δέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής (6/5) μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο και οι φωτογραφίες του ενός που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σοκάρουν.

Ο 16χρονος αθλητής κι ο φίλος του βρέθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Υπαπαντής, για να λυθεί μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνικά από τρίτο άτομο, που συνδέει τις δύο παρέες.

«Αυτό που έγινε ήταν ότι το παιδί μου βγήκε έξω την Παρασκευή, έπεσε θύμα ενός άλλου παιδιού που τους χειρίστηκε. Χειρίστηκε όλη την παρέα, που ήταν γύρω στα 6 με 7 άτομα. Ένας συναθλητής τους, που ήταν εκτός παρέας, και τους παρέσυρε σε αυτό το γαϊτανάκι της κακοποίησης, δίνοντας το τηλέφωνο των παιδιών μας στους παραβατικούς», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

«Πήραν το ένα από τα παιδιά μας τηλέφωνο και άρχιζαν και τους βρίζανε. Γιατί ο γιος μου, που έφαγε το ξύλο, είναι ένας αθλητής, γνωστό παιδί στην Καλαμάτα. Έχει περάσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα, είναι καλό μαθητής. Θέλεις να τα λερώσεις αυτά τα παιδιά όταν είσαι παραβατικός. Και βρήκαν ευκαιρία οι παραβατικοί μέσω αυτού του κοινού γνωστού τους. Τους είπε εφόσον σας πήραν τηλέφωνο και σας απειλούνε, πάμε να τους ζητήσετε συγγνώμη και ας μη φταίτε, για να μη μπλέξετε παραπάνω. Και εκεί έγινε το κακό», συμπλήρωσε η μητέρα του μαθητή.

«Του ρίξανε μία γροθιά, τον ζαλίσανε, έπεσε κάτω και μετά το κάνανε σαν, δεν θέλω να τα λέω, στενοχωριέμαι… Τον κάνανε σαν τσουβάλι στον δρόμο και τον κλωτσάγανε. Μου το είπαν πολλοί γνωστοί, η μισή Καλαμάτα τους είδε», είπε και συμπλήρωσε πως ο γιος της, σαν μεγαλύτερος της υπόλοιπης παρέας, ήταν εκείνος που πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τους παραβατικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των 15χρονων τραμπούκων, η οποία αποτελούταν από 20 άτομα είχε μαζί της και σιδερογροθιά. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου στο MEGA, περίπου 6 με 7 άτομα έδειραν τον γιο της, με τους υπόλοιπους να κοιτάνε τον ξυλοδαρμό.

«Τους γνωρίζω σαν συλλήψεις στην Καλαμάτα, ότι έχουν συλληφθεί ξανά. Μου το επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικοί» τόνισε η μητέρα του 16χρονου.

Ο γιος της έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται σπίτι του, όπου τον επισκέπτονται οι φίλοι του. Ωστόσο, η παρέα των νταήδων συνεχίζει να τον απειλεί. «Του είπαν θα τον βρουν έξω, ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του» συμπλήρωσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις ανήλικοι, δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς και οι γονείς τους. Σε βάρος των ανήλικων έχει σχηματιστεί δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.