Καλαμάτα: Συνελήφθη 35χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να βιάσει 24χρονη Γερμανίδα

Βρέθηκε στην κατοχή του μια μεταλλική βέργα 82 εκατοστών

Καλαμάτα: Συνελήφθη 35χρονος Βούλγαρος που προσπάθησε να βιάσει 24χρονη Γερμανίδα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 24χρονη Γερμανίδα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, όταν ένας 35χρονος Βούλγαρος την παρακολούθησε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, της Πέμπτης (18/5).

Ο 35χρονος την πλησίασε και αρχικά την θώπευσε στους γλουτούς ενώ στη συνέχεια με σωματική βία προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα για να τη βιάσει. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε, πάλεψε και τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 35χρονο και του πέρασαν χειροπέδες και από τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του μια μεταλλική βέργα 82 εκατοστών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και για το νόμο περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.