ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμπάκα: Χειρουργήθηκε ο 58χρονος που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του – Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε σκάγια και στα δύο πόδια του σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα

Καλαμπάκα: Χειρουργήθηκε ο 58χρονος που πυροβολήθηκε από τον αδερφό του – Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης

Χειρουργήθηκε ο 58χρονος κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε από τον ίδιο του τον αδελφό στην Διάβα Καλαμπάκας το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8).

Σύμφωνα με το trikalanews.gr ο 58χρονος δέχτηκε σκάγια και στα δύο πόδια του σχεδόν εξ επαφής, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα.

Αρχικά συζητήθηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Λάρισας για αγγειοχειρουργικούς λόγους, ωστόσο χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο των Τρικάλων και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

Διέφυγε στα βουνά ο δράστης

Στο μεταξύ, ασύλληπτος παραμένει ο 62χρονος φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το αυτόφωρο λήγει απόψε και όπως όλα δείχνουν έχει βρει καταφύγιο στα ορεινά της Καλαμπάκας, όπου διέφυγε ημίγυμνος και μέσα στα αίματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για δύσβατη περιοχή που γνωρίζει πολύ καλά ως κτηνοτρόφος, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν να «χτενίζουν» όλα τα μέρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.