ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καλλιθέα: Πώς έγινε το θανατηφόρο με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι – Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός (upd)

Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί επί μία ώρα για να την κρατήσουν στη ζωή, η νεαρή υπέκυψε στα τραύματά της

Καλλιθέα: Πώς έγινε το θανατηφόρο με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι – Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 18:01). Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο στην Καλλιθέα, όπου ένα 12χρονο κορίτσι παρασύσθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας της περιοχής. Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ οι πρώτες μαρτυρίες από τον τόπο της τραγωδίας περιγράφουν πώς έγινε το συμβάν.

Το δυστύχημα συνέβη στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 08/05 στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στο ύψος του Οίκου Τυφλών στην Καλλιθέα.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι η ανήλικη παρασύρθηκε όταν προσπάθησε να περάσει απέναντι προκειμένου να προλάβει το λεωφορείο. Μετά το χτύπημα, έπεσε αιμόφυρτη και έχασε τις αισθήσεις της.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να αποφύγει τη 12χρονη «σφηνώθηκε» στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του.

Υπενθυμίζτεαι, ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και από την πρώτη στιγμή η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.

Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί επί μία ώρα για να την κρατήσουν στη ζωή, η νεαρή υπέκυψε στα τραύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.