ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάλυμνος: Ανενόχλητος Έλληνας είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά αλλά καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέχρι και στο σκάφος του

Κάλυμνος: Ανενόχλητος Έλληνας είχε καταδικαστεί για ναρκωτικά αλλά καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Ανενόχλητος εξακολουθούσε τις παράνομες δραστηριότητές του ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για υπόθεση ναρκωτικών, καθώς καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην κατοικία και στο… σκάφος του στην Κάλυμνο!

Ο φυγόποινος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κατά την έρευνα που έγινε στις ιδιοκτησίες του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες πέντε δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα αεροβόλο τυφέκιο και 65 ευρώ.

Έτσι, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών και οπλοκατοχή και διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή του, καθώς η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.

Συλλήψεις φυγόποινων σε Καρδίτσα και Ηλεία

Στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 200 ημερησίων μονάδων ύψους τριών ευρώ για την καθεμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Πύργο, αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σς δύο άνδρες σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Ηλείας και Αμαλιάδας, με τις οποίες επιβλήθηκαν στον πρώτο ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για απόπειρα διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και στον δεύτερο φυλάκιση ενός έτους για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.