ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καματερό: 45χρονος μπήκε ξημερώματα στο δωμάτιο της 19χρονης ανιψιάς του και προσπάθησε να τη βιάσει

Τα μέλη της οικογένειας, τον άρπαξαν και αφού τον «συνέλαβαν» κάλεσαν την Αστυνομία

Καματερό: 45χρονος μπήκε ξημερώματα στο δωμάτιο της 19χρονης ανιψιάς του και προσπάθησε να τη βιάσει

Ένας 45χρονος στο Καματερό, τρύπωσε άγριο ξημέρωμα στο υπνοδωμάτιο της 19χρονης ανιψιάς του και επιχείρησε να τη βιάσει.

Μια αδιανόητη υπόθεση ξεδιπλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουνίου στο Καματερό. Ο 45χρονος δράστης που διέμενε μαζί με τους συγγενείς του σε κατοικία επί της οδού Τεπελενίου, τρύπωσε στις 06:00 στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν η κοπέλα. Χωρίς να χάσει χρόνο, ξεγυμνώνεται και πέφτει πάνω της για να τη βιάσει.

Μάλιστα, όπως είπε η 19χρονη, της έσκισε τα ρούχα και την κρατούσε για να καταφέρει να ολοκληρώσει το ζοφερό του έργο, όμως η παθούσα κατάφερε να τον απωθήσει και να βάλει τις φωνές σηκώνοντας στο πόδι τους υπόλοιπους συγγενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη της οικογένειας, τον άρπαξαν και αφού τον «συνέλαβαν» κάλεσαν την Αστυνομία και ο 45χρονος οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων- Καματερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.