ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν ανήλικοι για τη φωτιά στο δημοτικό σχολείο

Συνελήφθη ο πατέρας του ενός ανήλικου, στα όρια του αυτοφώρου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου

Καρδίτσα: Συνελήφθησαν ανήλικοι για τη φωτιά στο δημοτικό σχολείο

Συνελήφθησαν, το βράδυ της Παρασκευής (20.01.2023) στους Σοφάδες Καρδίτσας τέσσερις ανήλικοι, για καταστροφές στο 2ο Δημοτικό.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, το απόγευμα της Πέμπτης, ανήλικοι στους Σοφάδες Καρδίτσας έβαλαν φωτιά σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών σε εσωτερικές επιφάνειες, ενώ κατά την αποχώρησή τους έβγαλαν την ελληνική σημαία.

Επιπλέον το διάστημα 19-20.01.2023 έκαναν ζημιές στην αυλή σχολείου καταστρέφοντας δύο φιλέ βόλεϊ ενώ και στο πρόσφατο παρελθόν προκάλεσαν παρόμοια φθορά, καταστρέφοντας φιλέ και αφαιρώντας την ελληνική σημαία.

Η σημαία από το 2ο Δημοτικό Σχολείο σχολείο βρέθηκε και αποδόθηκε στον διευθυντή του.

Επίσης συνελήφθη ο πατέρας του ενός ανήλικου, στα όρια του αυτοφώρου, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου, ενώ στην ίδια δικογραφία, για το ίδιο αδίκημα, περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι γονείς των προαναφερόμενων ανήλικων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.