ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καστοριά: Επιτήδειοι έκλεψαν έναν άνδρα χωρίς να καταλάβει το παραμικρό – Κατάφεραν να του αποσπάσουν 1.411 ευρώ

Παρουσίαζαν ψευδή γεγονότα ως αληθή

Καστοριά: Επιτήδειοι έκλεψαν έναν άνδρα χωρίς να καταλάβει το παραμικρό – Κατάφεραν να του αποσπάσουν 1.411 ευρώ

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας της Καστοριάς προχώρησαν στην εξιχνίαση απάτης που τελέστηκε σε βάρος 39χρονου σε περιοχή της Καστοριάς, σχηματίζοντας και σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 40χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, ο 39χρονος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς το χρονικό διάστημα από τον Μάιο 2021 έως τον Αύγουστο 2021, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστα άτομα, τα οποία του παρουσίασαν ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.411 ευρώ.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 40χρονου Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.