Καστοριά: Χειροπέδες σε τρεις άνδρες που χτύπησαν νεαρό, τον λήστεψαν & μοιράστηκαν τα χρήματα

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους

Καστοριά: Χειροπέδες σε τρεις άνδρες που χτύπησαν νεαρό, τον λήστεψαν & μοιράστηκαν τα χρήματα

Οι έρευνες από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις Έλληνες που λίγες ώρες νωρίτερα χτύπησαν και λήστεψαν έναν 19χρονο στην πόλη της Καστοριάς.

Ο ένας από τους δράστες βρισκόταν λίγο πιο μακριά και παρακολουθούσε τους συνεργούς του να πλησιάζουν τον άτυχο νεαρό, να τον ξυλοκοπούν και να αρπάζουν το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε 130 ευρώ.

Όμως, μετά την διαφυγή τους οι δύο ληστές του απέδωσαν το μερίδιό του δίνοντάς του μέρος του ποσού που έκλεψαν!

Κατά την διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε μετά την καταγγελία του 19χρονου, οι τρεις κακοποιοί εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στο θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία κατά συναυτουργία και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.