ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καθαρά Δευτέρα: Τρεις ληστείες με θύματα ανήλικους στην Αθήνα

Δυο 17χρονοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία

Καθαρά Δευτέρα: Τρεις ληστείες με θύματα ανήλικους στην Αθήνα

Τρείς ληστείες με ανήλικα θύματα σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερες από δύο ώρες το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (27/2) σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Το πρώτο συμβάν εκτυλίχθηκε στις 17:40 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι, όταν 3 άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν δύο μαθητές ηλικίας 14 και 16 ετών και με την χρήση βίας, κατάφεραν να τους αποσπάσουν τα μόλις… 3,5 ευρώ που είχαν πάνω τους.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 18:26, σήμανε νέος συναγερμός στην Αστυνομίας, έπειτα από μια ακόμα ληστεία που σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο.

Οι δύο 17χρονοι δράστες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, προσέγγισαν δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών και με τη χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή των ανήλικων δραστών, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H τελευταία χρονικά ληστεία με ανήλικα θύματα εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Πετρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν παρέα τριών 14χρονων μαθητών στη συμβολή των οδών Κανάρη και Νικηταρά και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.