ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθηγητής στη Σητεία κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη – Εργάζεται σε φροντιστήριο

Τον 41χρονο κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα, που σήμερα είναι 18 ετών

Καθηγητής στη Σητεία κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη – Εργάζεται σε φροντιστήριο

Στο μικροσκόπιο έρευνας της Ασφάλειας βρίσκεται ένας παντρεμένος με παιδιά εκπαιδευτικός που εργάζεται σε φροντιστήριο στην Σητεία, μετά την καταγγελία που υπέβαλε μια 18χρονη -σήμερα- πρώην μαθήτριά του ότι ασέλγησε σε βάρος της και της έκανε προτάσεις σεξουαλικής φύσης όταν ήταν 14 χρόνων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά συνέβησαν το 2018, όμως η μαθήτρια πείστηκε να τα καταγγείλει από ένα οικείο της πρόσωπο στο οποίο τα αποκάλυψε. Η καταγγελία υποβλήθηκε στα τέλη Μαΐου και ήδη βρίσκεται υπό έρευνα. Ο 41χρονος οικογενειάρχης καθηγητής κλήθηκε να δώσει μια πρώτη κατάθεση, στην οποία φέρεται να αρνήθηκε όσα του αποδίδει η 18χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι σε βάρος του εκπαιδευτικού υπήρχαν και άλλες καταγγελίες από πρώην μαθήτριές του για ασελγείς χειρονομίες και πράξεις, οι οποίες είχαν γίνει στο παρελθόν. Και ενώ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 18χρονης έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, η προανάκριση συνεχίζεται για να ερευνηθούν στο σύνολό τους και οι υπόλοιπες καταγγελίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.