ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καβάλα: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Ρομά που κατηγορείται πως βίαζε την κόρη του επί 18 χρόνια

Ο ίδιος δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης

Καβάλα: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος Ρομά που κατηγορείται πως βίαζε την κόρη του επί 18 χρόνια

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 52χρονος Ρομά από την κοινότητα Ερατεινή του δήμου Νέστου που κατηγορείται για τον επί σειρά ετών βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο 52χρονος κατά την απολογία  είπε πως η κόρη του ήταν που… τον προκαλούσε, και παραδέχτηκε τα όσα έκανε.

Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών ενός και εφτά ετών αντίστοιχα, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δυο παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα εφτά αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.