ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Καβάλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη νηπιαγωγό «Είχαν γίνει γενετήσιες πράξεις»

Οι πρώτες τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη κατά το τέλος της σχολικής περιόδου του 2022

Καβάλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τη νηπιαγωγό «Είχαν γίνει γενετήσιες πράξεις»

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της 37χρονης νηπιαγωγού στην Καβάλα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 3 ανήλικα κορίτσια και ένα αγόρι.

Οι καταγγελίες, ότι η νηπιαγωγός φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των ανηλίκων κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε νηπιαγωγείο της Καβάλας, προκαλεί αποτροπιασμό και το άκουσμα ότι παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, με θύματα τουλάχιστον τα δύο παιδιά, είναι άκρως αποκρουστικό.

Οι πρώτες τέσσερις καταγγελίες έφτασαν στη Δικαιοσύνη κατά το τέλος της σχολικής περιόδου του 2022, ωστόσο αν και η υπόθεση αρχικά μπήκε στο αρχείο, μετά την προσφυγή των γονέων ήρθε πάλι στην επιφάνεια.

Οι ασελγείς πράξεις φέρεται να έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

«Υποβλήθηκαν τέσσερις μηνύσεις κατά της νηπιαγωγού. Η τελευταία ήταν η δική μου στις 04/7/22 και ήταν και αυτή που έδωσε έκταση στο θέμα», είπε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας:

«Η Πρωτόδικη Αντεισαγγελέας της Καβάλας την έβαλε εσφαλμένα στο αρχείο, όπως κρίθηκε από την Εισαγγελέα Εφετών Θράκης. Μάλιστα, η Αντεισαγγελέας της Καβάλας λίγο πριν το τέλος του 2022 τα έστειλε τα παιδιά σε ψυχολόγο, ενώ έπρεπε εκ του νόμου να τα δει παιδοψυχολόγος».

Ο κος Βελάκης επεσήμανε πως «οι γονείς έχουν καταγγελίες από τα παιδιά τους ότι έγιναν γενετήσιες πράξεις. Ωστόσο, οι δύο από τις τέσσερις οικογένειες δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τα έξοδα και δεν κατέφυγαν σε προσφυγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση της Εισαγγελέας Εφετών ήταν για κακουργηματική ποινική δίωξη. Η ποινή αυτή αφορά 10 χρόνια κάθειρξη. Η ασκηθείσα ποινική δίωξη είναι με το βαρύτερο ποινικό αδίκημα που προβλέπει ο ποινικός κώδικας για τα ανήλικα και συγκεκριμένα για τέλεση γενετήσιων πράξεων και όχι ασελγών, σε βάρος των ανηλίκων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.