ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καβάλα: Συνελήφθη λαθρέμπορος με μεγάλες ποσότητες καπνού και τσιγάρων

Ο λαθρέμπορος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Καβάλα: Συνελήφθη λαθρέμπορος με μεγάλες ποσότητες καπνού και τσιγάρων

Αιφνιδιάστηκε ένας Έλληνας που οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε έναν οικισμό της Καβάλας, όταν είδε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που του έκαναν σήμα να σταματήσει για να τον ελέγξουν, καθώς είχαν πληροφορίες ότι εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.

Πράγματι, κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος καθώς και σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος σε αγροτική περιοχή της Καβάλας, ανακάλυψαν 125 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους έξι κιλών και 250 γραμμαρίων και 1.850 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λαθρέμπορος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων εμπορευμάτων, ενώ τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.